Gedempte_Gracht DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Gedempte_Gracht DenHaag NederlandDe indeling is als volgt.Gemeenschappelijke entree op de begane grond, met brievenbussen en bellentableau; er zijn twee liften naar de verdiepingen. Op de derde verdieping bereikt u de entree van dit appartement. U komt binnen in de hal, met ruime kleding-/bergruimte en modern toilet met fonteintje. De woonkamer heeft veel lichtinval en geeft toegang tot het heerlijke balkon met leuk uitzicht over de levendige straat. De open keuken is voorzien van een ingebouwde 5-pits gaskookplaat, RVS wasemkap, vaatwasser, koelkast en oven. De slaapkamer heeft uitstekende afmetingen en de moderne badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een designradiator; tevens zijn de nieuwe wasmachine en droger hier opgesteld.

Je vind de Appartement aan de Gedempte_Gracht DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Gedempte_Gracht DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gedempte Gracht in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gedempte Gracht in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Gedempte Gracht in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Gracht DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren