Gedempte_Gracht Schagen Nederland in Schagen via Huurflits

Gedempte_Gracht Schagen NederlandOmschrijvingStadsappartement op ideale locatie in hartje Schagen!Dit is wat je noemt wonen in hartje centrum! Centraler dat dit wordt het niet: letterlijk om de hoek van de historische Markt, hét horecaplein van Schagen en middenin de hoofdwinkelstraat! Ervaar de charme van Schagen met alle ingrediënten van een gezellige stad, maar wél met een authentiek dorps karakter!De bovenwoningDe woning bevindt zich boven een winkelruimte en beschikt over een eigen opgang. De woning bestaat uit de 1e verdieping met een woonoppervlakte van ca. 50 m2 en een grote bergruimte op de vliering. De woonkamer omvat het grootste gedeelte van de woning met ca. 30 m2 en hier bevindt zich tevens de open keuken, welke ook recentelijk vernieuwd is. De woonkamer beschikt over grote, hoge ramen aan de voorzijde en ingebouwde kastruimte.De woning beschikt over één slaapkamer met ingebouwde kastruimte. Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich de recentelijk vernieuwde ensuite badkamer. De badkamer heeft een chique uitstraling en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Gedempte_Gracht Schagen Nederland  te Schagen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Schagen aan de Gedempte_Gracht Schagen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Schagen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gedempte Gracht in Schagen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gedempte Gracht in Schagen – Klik hier

Details van Appartement Gedempte Gracht in Schagen

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Gracht Schagen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren