Gedempte_Molenwijk Heerenveen Nederland in Heerenveen via Huurflits

Gedempte_Molenwijk Heerenveen NederlandOmschrijvingDit royale 3-kamer appartement is volledig gestoffeerd en is gelegen op de begane grond in het centrum van Heerenveen.Indeling:Via de entree aan de achterzijde komt u in de hal waar u toegang heeft tot de 2 slaapkamers, toilet en badkamer. Via de hal komt u in de royale woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over nette keukenopstelling en is voorzien van een koelkast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser

Je vind de Appartement aan de Gedempte_Molenwijk Heerenveen Nederland  te Heerenveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerenveen aan de Gedempte_Molenwijk Heerenveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerenveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gedempte Molenwijk in Heerenveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gedempte Molenwijk in Heerenveen – Klik hier

Details van Appartement Gedempte Molenwijk in Heerenveen

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Molenwijk Heerenveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren