Gedempte_Raamgracht Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Gedempte_Raamgracht Haarlem NederlandLeuke en lichte studio in het CENTRUM van Haarlem.Via een gedeelde hal op de begane grond is de woning te bereiken, de woning zelf bevindt zich op de 2e verdieping met gedeelde opgang.Indeling:Woonkamer met open keuken en slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wasbak.Opleveringsniveau:Gedeeltelijk gestoffeerd.

Je vind de Studio aan de Gedempte_Raamgracht Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Haarlem aan de Gedempte_Raamgracht Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Gedempte Raamgracht in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Gedempte Raamgracht in Haarlem – Klik hier

Details van Studio Gedempte Raamgracht in Haarlem

Prijs – 615.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Raamgracht Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren