Gedempte_Zalmhaven Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Gedempte_Zalmhaven Rotterdam NederlandDe woning is 120m2 en heeft 2 slaapkamers (dus 1 huisgenoot), 1 woonkamer van 60m2 en een balkon met uitzicht over de Erasmusbrug en de Maas. Prijs is 750 inclusief. Het stadscentrum is bereikbaar met de metro in 5 minuten en met de tram in 10 minuten. Supermarkten en andere handige winkels bevinden zich allemaal op loopafstand.

Je vind de Kamer aan de Gedempte_Zalmhaven Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Gedempte_Zalmhaven Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Gedempte Zalmhaven in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Gedempte Zalmhaven in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Gedempte Zalmhaven in Rotterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Zalmhaven Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren