Geerstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Geerstraat Heerlen NederlandEen nieuw en volledig gemeubileerd appartement in het centrum van Heerlen. Het complex waar dit appartement deel van uitmaakt is recentelijk voorzien van 44 geheel nieuwe appartementen.Het trein-busstation, het Corio centrum, de Soroleastraat en het nieuwe maankwartier bevinden zich op 200 meter afstand, evenals de verbinding.Begane grondDe hoofdentree van het gebouw is te bereiken op de begane grond vanuit de Geerstraat.Een ruim tochtportaal leidt naar de centrale hal met lift, brievenbussen en bellentableau, welke is voorzien van een DoorBird toegangssysteem.Begane grond appartement Geerstraat (ca. 53 m2 gebruiksoppervlakte):De woonkamer/keuken kenmerkt zich door een vrije hoogte van ruim 3,1 m.De vloeren in de woonkamer/keuken zijn afgewerkt met hoogwaardig PVC-laminaat. Alle wanden en plafonds zijn afgewerkt met fijn wit spuitwerk.De slaapkamer is identiek aan het woongedeelte afgewerkt.De badkamer is voorzien van een douchezone en een wastafel. De douche is voorzien van een thermostatische mengkraan en een afneembare douchekop. De vloer is afgewerkt met zwarte plavuizen met een RVS douchegoot. De wanden zijn rondom betegeld met strakke witte keramische tegels. De wastafel met luxe koud- en warmwater mengkraan is 60 cm breed. De kleur is helder wit.De keuken is standaard uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, een combimagnetron, een RVS afzuigkap, een ¾ inbouwvaatwasser, een inbouwkoelkast en een RVS spoelbak met luxe mengkraan. Er is voldoende bergruimte voor keukenapparatuur. Verder is er gebruik gemaakt van een design houtlook aanrechtblad met bijbehorende achterwand. Ook is er ruimte voor een wasmachine of wasmachine.Wc; een zwevend toilet met milieuvriendelijke spoelinrichting. De tegels van de achterwand zijn identiek aan de badkamer. De overige wanden van de toiletruimte zijn afgewerkt met fijn wit spuitwerk. De toiletruimte is aangesloten op de mechanische ventilatie in uw woning.

Je vind de Appartement aan de Geerstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Geerstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Geerstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Geerstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Geerstraat in Heerlen

Prijs – 860.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Geerstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren