Geertekerkhof Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Geertekerkhof Utrecht NederlandHet appartementje omvat een ruime slaap-/woonkamer met slaapetage van ca. 38m? met openslaande deuren naar het dakterras. Het appartementje is geheel zelfstandig en gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Je beschikt over een eigen keukenblok met kookplaat, magnetron, waterkoker en overig keuken gerief. De toilet bevindt zich in de je eigen badkamer. Daarnaast heb je beschikking over een draadloze internet verbinding, afgesloten fietsenberging. Tevens kun je met goed weer genieten van de gezamenlijke stadstuin van 100m2

Je vind de Appartement aan de Geertekerkhof Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Geertekerkhof Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Geertekerkhof in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Geertekerkhof in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Geertekerkhof in Utrecht

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Geertekerkhof Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren