Gele_Rijders_Plein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Gele_Rijders_Plein Arnhem NederlandDeze woning is voorzien van een moderne zwarte keuken inclusief alle apparatuur. De badkamer is tevens modern, uitgevoerd in zwart. Deze woning beschikt over een eigen parkeerplaats, te bereiken middels een autolift. Tevens eigen berging in benedenbouw.

Je vind de Huurwoning aan de Gele_Rijders_Plein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Gele_Rijders_Plein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Gele Rijders Plein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Gele Rijders Plein in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Gele Rijders Plein in Arnhem

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gele_Rijders_Plein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren