Geleenstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Geleenstraat Heerlen NederlandBeschrijvingAppartement, 1 slaapkamer, 1 badkamer met wasmachine.Appartement bevindt zich op de eerste verdiepinginkomen uit arbeid heeft de voorkeurgeen huisdierenmax 2 personenOppervlakte: 70m2Badkamers: 1Toiletten: 1Kamers: 3Slaapkamers: 1

Je vind de Appartement aan de Geleenstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Geleenstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Geleenstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Geleenstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Geleenstraat in Heerlen

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Geleenstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren