Gelkingestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Gelkingestraat Groningen NederlandDe Gelkingestraat is gelegen in het centrum van Groningen. U bent slechts een paar meter verwijderd van diverse restaurants en bekende eetgelegenheden voor alle leeftijden. Wasmachine/droger:

Je vind de Studio aan de Gelkingestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Gelkingestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Gelkingestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Gelkingestraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Gelkingestraat in Groningen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gelkingestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren