Gemzenstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Gemzenstraat Apeldoorn NederlandIndeling hoek appartementBij binnenkomst heeft u vanuit de hal toegang tot alle ruimtes. Aan de linker en rechterzijde zitten 2 ruime slaapkamers. In het midden van de hal bevindt zich aan de ene kant de inpandige berging mét wasmachine aansluiting en aan de andere kant de badkamer met een wastafel met wastafelmeubel, douche met douchegarnituur en een toilet. Wanneer u de hal doorloopt komt u terecht in een grote woonkamer met open hoekkeuken. De luxe hoekkeuken is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, combi oven/magnetron, afzuigkap en vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de Gemzenstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Gemzenstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gemzenstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gemzenstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Gemzenstraat in Apeldoorn

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gemzenstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren