Genbroekstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Genbroekstraat Venlo NederlandBegane grondEntree, hal, meterkast, modern toilet, trap naar de 1e verdieping en doorgang naar de woonkamer.De woonkamer (ca. 38 m2) biedt uitzicht op de aangrenzende groenvoorzieningen en de open luxe keuken welke is voorzien van een vaatwasser, oven, kookplaat, koelkast en schouwafzuigkap. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen werkblad.Via de woonkamer zijn de praktische bijkeuken en de slaapkamer te bereiken. De bijkeuken (ca. 6,5 m2) is voorzien van voldoende bergruimte, HR combi cv-installatie, mechanische afzuiging en wasmachineaansluiting. De slaapkamer (ca. 14,5 m2) biedt toegang tot de badkamer welke volledig is ingericht, voorzien van een 2e toilet, douche inclusief douchescherm, wastafel en een ligbad.In de onderhoudsarme patiotuin kunt u heerlijk ontspannen.1e verdiepingVia de overloop treft u een 2e ruime slaapkamer en een aparte berging.

Je vind de Huurwoning aan de Genbroekstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Venlo aan de Genbroekstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Genbroekstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Genbroekstraat in Venlo – Klik hier

Details van Huis Genbroekstraat in Venlo

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 117

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Genbroekstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren