Generaal_Cronjestraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Generaal_Cronjestraat Haarlem NederlandIndeling:Dit ruime en lichte appartement is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement is volledig gerenoveerd en klaar voor verhuur. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vriezer en combi-oven. Er is 1 aparte slaapkamer die ruim genoeg is voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. In de slaapkamer is de aansluiting voor een wasmachine. De badkamer is modern en heeft een mooie afwerking: badkamermeubel en douche. Het appartement heeft een separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Generaal_Cronjestraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Generaal_Cronjestraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Generaal Cronjestraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Generaal Cronjestraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Generaal Cronjestraat in Haarlem

Prijs – 1145.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Generaal_Cronjestraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren