Generaal_de_Carislaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Generaal_de_Carislaan Eindhoven NederlandBegane grond:Centrale entree met brievenbussen en intercom. Hal naar trappenhuis en de ruime berging.3e verdieping:Hal. Separaat toiletRuime slaapkamer 1.Slaapkamer 2: met laminaatvloer en deur naar het balkon.Gesloten keuken met nette inrichting in wandopstelling voorzien van koel-/vriescombinatie, oven, gaskookplaat en afzuigkap.Toegang tot het balkon aan de achterzijde en de badkamer. Geheel in lichte kleuren betegelde badkamer met douche, wasbak en aansluiting voor dewasmachine.Riante woonkamer met laminaatvloer en deur naar het zonnige balkon.

Je vind de Appartement aan de Generaal_de_Carislaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Generaal_de_Carislaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Generaal de Carislaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Generaal de Carislaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Generaal de Carislaan in Eindhoven

Prijs – 1355.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Generaal_de_Carislaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren