Generaal_de_Wetstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Generaal_de_Wetstraat Tilburg NederlandAppartement:Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Vanaf het portiek komt u in de hal van het appartement. De gele woning is afgewerkt met een laminaatvloer en stijlvol meubilair. In de hal treft u het toilet, bergkast en de meterkast (7 groepen). Naast handige bergruimte vind je in de bergkast ook de opstelling van de cv-ketel. De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje.Via de hal is middels een deur de woonkamer (ca. 23 m²) met open keuken bereikbaar. De woonkamer is strak afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk op de wanden. Door de vele raampartijen in de woonkamer komt er veel licht de kamer binnen.De open keuken (ca. 8 m²) heeft een recht keukenblok. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een elektrische kookplaat, vaatwasser, RVS afzuigkap, koelkast met vriezer en een RVS spoelbak.Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer. De slaapkamer (ca. 11,5 m²). De kamer wordt voorzien van een bed (160 x 200)Vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken. Deze is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel, kast en aansluitingen voor de wasapparatuur. Ook wasmachine aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Generaal_de_Wetstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Generaal_de_Wetstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Generaal de Wetstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Generaal de Wetstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Generaal de Wetstraat in Tilburg

Prijs – 1149.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Generaal_de_Wetstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren