Generaal_Joubertstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Generaal_Joubertstraat Haarlem NederlandAppartement in Haarlem gelegen nabij openbaar vervoer, cs en centrum en nabij alle uitvalswegen. Het is goed onderhouden en onlangs volledig gerenoveerd.De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals, 4-pits gas, afzuigkap en koelkast. Het is voorzien van CV, laminaatvloer en dubbele beglazing. Het bevindt zich op de 1e verdieping.Indeling: hal, trapopgang, ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruime badkamer met ligbad, wastafel en toilet, ruime slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Generaal_Joubertstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Generaal_Joubertstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Generaal Joubertstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Generaal Joubertstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Generaal Joubertstraat in Haarlem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Generaal_Joubertstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren