George_Gershwinlaan Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

George_Gershwinlaan Amsterdam NederlandAlle appartementen zijn voorzien van een luxe en volledig afgewerkte keuken inclusief inbouwapparatuur. Alle badkamers hebben een douche en dubbele wastafel. Alle appartementen hebben een eigen berging in de woning. Sommige appartementen hebben ook nog een extra berging in de onderbouw. Er is een gemeenschappelijke berging voor fietsen. De appartementen worden verwarmd op basis van stadsverwarming. De zon zorgt voor prachtig licht in de appartementen, maar ook voor extra energie door de zonnepanelen op het dak. Daarnaast zijn er groene daken, wat zorgt voor een betere isolatie en een goede afwatering. In je woning wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van led-verlichting en spaarlampen.

Je vind de Appartement aan de George_Gershwinlaan Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de George_Gershwinlaan Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement George Gershwinlaan in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement George Gershwinlaan in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement George Gershwinlaan in Amsterdam

Prijs – 1030.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de George_Gershwinlaan Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren