Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Gerard_Philipslaan Eindhoven NederlandIndelingJe komt binnen via de hal waaraan de slaapkamer, de badkamer, de toiletruimte, de bergingen en de woonkamer gelegen zijn.WoonkamerDe licht overgoten woonkamer wordt gedomineerd door de grote raampartijen tot aan de grond. De woonkamer is door de verschillende vlinderpilaren speels van indeling. Een grote schuifpui geeft toegang tot het balkon.KeukenDe luxe open keuken is engiszins verdekt opgesteld en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.SlaapkamerDe masterbedroom is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.BadkamerDe badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand en een vaste wastafel. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven

Prijs – 1120.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren