Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland3-kamer appartement gelegen op toplocatie in Eindhoven. Op topniveau afgewerkt. Van de badkamer, de designkeuken, tot de vlindervormige zuilen in de living, overal is de hand van de architect in te herkennen. Wonen Hartje New York is wonen in licht. Veel licht. Dankzij ramen die reiken van je plafond tot de vloer en zich uitstrekken over de volledige lengte van je appartement.

Je vind de Appartement aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven

Prijs – 1115.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren