Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Gerard_Philipslaan Eindhoven NederlandHuiskamer De lichte woonkamer wordt gedomineerd door de grote kamerhoge ramen. De woonkamer is ruim en praktisch in te delen. Een grote schuifpui geeft toegang tot het balkon. Keuken De luxe open keuken is geplaatst in een wandopstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Er is een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-vriescombinatie en een combimagnetron. Ook is er voldoende kastruimte. Slaapkamer 1 De hoofdslaapkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en kledingkast. Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer bevindt zich naast slaapkamer 1. Iets kleiner van opzet, maar perfect te gebruiken als tweede slaapkamer, hobby- of studeerkamer. Badkamer De badkamer heeft een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een wastafel. Toilet Er is ook een aparte toiletruimte.

Je vind de Appartement aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Gerard Philipslaan in Eindhoven

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerard_Philipslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren