Gerard_van_Eckerenstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Gerard_van_Eckerenstraat Haarlem NederlandDit appartement heeft 3 slaapkamers, woonkamer, aparte toilet en keuken en een balkon aan de achterzijde.Met geiser en gaskachel, de onderhoud en aanschaf/installatie hiervan is voor eigen rekening. Zoals je op de foto’s kan zien heeft de woning een flinke schoonmaak beurt nodig.

Je vind de Appartement aan de Gerard_van_Eckerenstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Gerard_van_Eckerenstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gerard van Eckerenstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gerard van Eckerenstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Gerard van Eckerenstraat in Haarlem

Prijs – 375.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerard_van_Eckerenstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren