Gerbrandijlaan Middelburg Nederland in Middelburg via Huurflits

Gerbrandijlaan Middelburg NederlandDit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft 1 slaapkamer.De woonkamer beschikt over een half open keuken. De keuken is voorzien van afzuigkap, koelkast, inductiekookplaat en een gootsteen met luxe mengkraan.De badkamer is voorzien van douche met mengkraan en wastafel met planchet, tevens bevindt zich hier het toilet.In de inpandige bergruimte vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en/of condens droger.Het ruim opgezette complex voorziet verder in verschillende algemene ruimtes, een lift en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Je vind de Appartement aan de Gerbrandijlaan Middelburg Nederland  te Middelburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Middelburg aan de Gerbrandijlaan Middelburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gerbrandijlaan in Middelburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gerbrandijlaan in Middelburg – Klik hier

Details van Appartement Gerbrandijlaan in Middelburg

Prijs – 655.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerbrandijlaan Middelburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren