Gerbrandijlaan Middleburg Nederland in Middleburg via Huurflits

Gerbrandijlaan Middleburg NederlandDit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft 2 slaapkamers.De woonkamer heeft een halfopen keuken. De keuken is voorzien van een afzuigkap, koelkast, inductiekookplaat en een spoelbak met luxe mengkraan.De badkamer is voorzien van een douche met mengkraan en wastafel met planchet, tevens bevindt zich hier het toilet.In de inpandige berging vind je de aansluitingen voor de wasmachine en/of condensdroger.Het ruim opgezette complex is tevens voorzien van diverse gemeenschappelijke ruimtes, een lift en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Je vind de Appartement aan de Gerbrandijlaan Middleburg Nederland  te Middleburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Middleburg aan de Gerbrandijlaan Middleburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Middleburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gerbrandijlaan in Middleburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gerbrandijlaan in Middleburg – Klik hier

Details van Appartement Gerbrandijlaan in Middleburg

Prijs – 736.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerbrandijlaan Middleburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren