Gerda Brautigamstraat in Amsterdam via Esteon

Gerda BrautigamstraatWoonruimte te huur in Amsterdam, Geuzenveld-Slotermeer. Een woonhuis met een oppervlakte van 135m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging.. Het zal gemeubileerd & gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €2.800,- per maand. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte? Bekijk het snel.

Je vind een Woonruimte te huur in Amsterdam, Geuzenveld-Slotermeer nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Amsterdam aan de Gerda Brautigamstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Amsterdam, Geuzenveld-Slotermeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Amsterdam, Geuzenveld-Slotermeer – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Amsterdam, Geuzenveld-Slotermeer

Prijs – 2800.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 135m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerda Brautigamstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren