Germanenlaan Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Germanenlaan Apeldoorn NederlandIndeling: entree, hal, meterkast, ruime woonkamer aan de voorzijde, eetkamer die kan worden omgebouwd tot derde slaapkamer of kantoor aan huis en een halfopen bruynzeel keuken.Twee slaapkamers waarvan één kamer met vaste kastenwand.Geheel betegelde badkamer met regendouche, wastafel. Separaat modern geheel betegeld toilet met wandcloset.

Je vind de Appartement aan de Germanenlaan Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Germanenlaan Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Germanenlaan in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Germanenlaan in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Germanenlaan in Apeldoorn

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Germanenlaan Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren