Gerrit van Den Boschpad in Amsterdam via Esteon

Gerrit van Den BoschpadWoonruimte te huur in Zuidoost, Amsterdam. Vanaf 07-09-2018 komt er een Woonhuis beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 101m2, 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Het zal Gemeubileerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.500,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €2.000,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Zuidoost, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Amsterdam aan de Gerrit van Den Boschpad en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Zuidoost, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Zuidoost, Amsterdam – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Zuidoost, Amsterdam

Prijs – 1500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 101m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gerrit van Den Boschpad

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren