Getfertsingel Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Getfertsingel Enschede NederlandRuime, lichte kamer op een prachtige locatie nabij het centrum.De kamer is circa 16m2 meter en is gelegen op de begane grond.De gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld met 6 medebewoners (2 badkamers, keuken en 3 toiletten).

Je vind de Kamer aan de Getfertsingel Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de Getfertsingel Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Getfertsingel in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Getfertsingel in Enschede – Klik hier

Details van Kamer Getfertsingel in Enschede

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Getfertsingel Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren