Geuzenstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Geuzenstraat Rotterdam NederlandStatus: BeschikbaarBeschikbaarheid: BeschikbaarLocatie: in woonwijkInterieur: GestoffeerdTuin: achterzijdeHuisdieren: NeeKamers: 2Toiletten: 1Keukens: 1Woonkamers: 1Badkamers: 1

Je vind de Appartement aan de Geuzenstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Geuzenstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Geuzenstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Geuzenstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Geuzenstraat in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Geuzenstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren