Gevers_Deynootplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Gevers_Deynootplein DenHaag NederlandIndeling:Gesloten entree, lift naar de 4e verdieping. Ingang appartement, hal, toilet en vaste kast, toegang tot de lichte woon-/ eetkamer. Toegang tot balkon met zeezicht en uitzicht op het statige Kurhaus. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Slaapkamer. Badkamer met douche/bad, wastafel en aansluiting voor wasmachine. Privé berging en overdekte privé parkeerplaats.

Je vind de Appartement aan de Gevers_Deynootplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Gevers_Deynootplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gevers Deynootplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gevers Deynootplein in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Gevers Deynootplein in Den Haag

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gevers_Deynootplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren