Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum via Esteon

Gijsbrecht van AmstelstraatTE HUUR: 6-kamer villa! Gelegen in Zuid, Hilversum. Het heeft een totale oppervlakte van 217m2, met 6 kamer(s) en 5 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €3.250,- en een borgsom van €3.250,-. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine, parkeerplek, garage. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een villa naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Villa Te Huur in Hilversum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Villa ligt in de stad Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Villa in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Villa Te Huur in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Villa Te Huur in Hilversum – Klik hier

Details van Villa Te Huur in Hilversum

Prijs – 3250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 217m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gijsbrecht van Amstelstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren