Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum via Esteon

Gijsbrecht van AmstelstraatTe huur in Hilversum! Een woonhuis, gestoffeerd, van 67m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, vaatwasmachine. De huurprijs is €1.100,- per maand. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Woonhuis in Zuid, Hilversum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Hilversum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis in Zuid, Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis in Zuid, Hilversum – Klik hier

Details van Woonhuis in Zuid, Hilversum

Prijs – 1100.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 67m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gijsbrecht van Amstelstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren