Gildemeestersplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Gildemeestersplein Arnhem NederlandDe kamer is zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en VHL in Velp. In de directe omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.

Je vind de Kamer aan de Gildemeestersplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Gildemeestersplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Gildemeestersplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Gildemeestersplein in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Gildemeestersplein in Arnhem

Prijs – 299.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gildemeestersplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren