Gipskruidweg Almere Nederland in Almere via Huurflits

Gipskruidweg Almere NederlandOmschrijvingLeuke kamer voor een starter of student in de rustige Kruidenwijk in Almere.De kamer ligt binnen loopafstand van een supermarkt, het openbaar vervoer, kinderdagverblijf, gezondheidscentrum en een kinderboerderij.Het centrum van Almere Stad en de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaarKamer 3:Deze kamer is ongeveer 12m2 groot.

Je vind de Kamer aan de Gipskruidweg Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Almere aan de Gipskruidweg Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Gipskruidweg in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Gipskruidweg in Almere – Klik hier

Details van Kamer Gipskruidweg in Almere

Prijs – 410.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gipskruidweg Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren