Giststraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Giststraat Delft NederlandOp de Giststraat een klein maar fijn gemeubileerd appartement, midden in het centrum van Delft op 5 min fietsafstand van het centraal station.Op de 1e etage kom je gelijk in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van elektrisch koken, een oven en tafelkoelkast.Badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel.Op de 2e etage een royale slaapkamer met natuurlijk lichtinval-Prijs is EUR 1.200,- incl. G/W/E-GestoffeerdVoorwaarden:- Te huur voor gezinnen/stellen, niet geschikt voor woningdelers en/of studenten.- Te huur voor minimaal 12 maanden- Geen huisdieren toegestaan.

Je vind de Appartement aan de Giststraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Giststraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Giststraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Giststraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Giststraat in Delft

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Giststraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren