Godetiaweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Godetiaweg DenHaag NederlandLeuk 2-kamer appartement op de derde etage van een charmant appartementencomplex gelegen op loopafstand van het strand, winkelcentrum ‘De Savornin Lohmanplein’, sportfaciliteiten en openbaar vervoersvoorzieningen. Dit fijne appartement heeft een erg prettige lichtinval. Het complex is keurig verzorgd, voorzien van een lift en een privé-berging behorend bij het appartement. Het schitterende natuurgebied Westduinpark met haar vele wandelroutes ligt letterlijk aan het einde van de straat. Kortom, een heerlijk appartement op prachtige plek!Indeling:Centrale entree op straatniveau, afgesloten portiek, trap of lift naar de derde etage, toegang tot het appartement, hal, ruime L-vormige woonkamer, aan de achterzijde gelegen slaapkamer met toegang tot balkon, keuken met toegang tot balkon, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, privé-berging in de onderbouw.

Je vind de Appartement aan de Godetiaweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Godetiaweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Godetiaweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Godetiaweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Godetiaweg in Den Haag

Prijs – 1065.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Godetiaweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren