Godsplein Hulst Nederland in Hulst via Huurflits

Godsplein Hulst NederlandOmschrijvingIn het centrum van Hulst, vlak achter de vernieuwde Bierkaai en op loopafstand van verschillende voorzieningen, ligt dit mooie appartement.Het appartement heeft een lichte woonkamer een nette openkeuken v.v. vaatwasser, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven en een koel/vriescombinatie. De badkamer is voorzien van een nette douche, wastafel met meubel en opbergkast. Daarnaast heeft het appartement één ruime slaapkamer, een apart toilet en een ondergrondse berging.Het appartement ligt op de 1e etage en is te bereiken via de trap of met de lift.

Je vind de Appartement aan de Godsplein Hulst Nederland  te Hulst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hulst aan de Godsplein Hulst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hulst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Godsplein in Hulst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Godsplein in Hulst – Klik hier

Details van Appartement Godsplein in Hulst

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Godsplein Hulst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren