Godsweerdersingel Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Godsweerdersingel Roermond NederlandIndeling:Kelder:In de onderbouw staat een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik.Hier bevindt zich ook de fietsenstalling.Begane grond:Gezamenlijke entree/hal met trap naar verdiepingen.Derde verdieping:Gezellig woon- of slaapgedeelte met veel lichtinval en voorzien van een boxspringbed, kledingkast, zitje en TV. Vanuit de woonkamer toegang tot de volledig ingerichte keuken en badkamer met wastafel, douche en toilet.

Je vind de Studio aan de Godsweerdersingel Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Roermond aan de Godsweerdersingel Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Godsweerdersingel in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Godsweerdersingel in Roermond – Klik hier

Details van Studio Godsweerdersingel in Roermond

Prijs – 685.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Godsweerdersingel Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren