Godsweerderstraat Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Godsweerderstraat Roermond NederlandDe maisonnette met dakterras aan de Godsweerderstraat gelegen op de derde verdieping en vierde verdieping en heeft een totale oppervlakte van ca. 98 m2. Het appartement heeft een lichte woonkamer, een (half)open keuken en maar liefst vier slaapkamers. De keuken is voorzien van een spoelbak en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het appartement heeft naast een berging in de woning ook nog een eigen berging in de parkeerkelder.

Je vind de Appartement aan de Godsweerderstraat Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Godsweerderstraat Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Godsweerderstraat in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Godsweerderstraat in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Godsweerderstraat in Roermond

Prijs – 865.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 98

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Godsweerderstraat Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren