Goedestraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Goedestraat Utrecht NederlandDe studio heeft een keuken die is voorzien van een kookplaat, koelkast, wastafel en een afzuigkap. Daarnaast beschikt de studio over een badkamer met douche, toilet en wastafel.Het appartement bevindt zich in de geliefde wijk Wittevrouwen. De Goedestraat is een zijstraat van de Biltstraat. De Biltstraat heeft een ruime en diverse aanbod van winkels, restaurants en meer. Tevens kunt u aan deze straat het openbaar vervoer vinden. De binnenstad van Utrecht is op loopafstand.

Je vind de Studio aan de Goedestraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Goedestraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Goedestraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Goedestraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Goedestraat in Utrecht

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goedestraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren