Goeman_Borgesiusstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Goeman_Borgesiusstraat Delft NederlandHet is een driekamerwoning, met twee gemeubileerde slaapkamers. De eigenaren zijn op zoek naar een respectvolle en nette huurder, met aandacht voor de woning.Zij zoeken een medebewoner die netheid/hygiëne belangrijk vindt. Een opgeruimd huis is een must!De kamer is ca. 8m2, met daarin een eenpersoonsbed en ander standaard meubilair

Je vind de Kamer aan de Goeman_Borgesiusstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Delft aan de Goeman_Borgesiusstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Goeman Borgesiusstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Goeman Borgesiusstraat in Delft – Klik hier

Details van Kamer Goeman Borgesiusstraat in Delft

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goeman_Borgesiusstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren