Goereesestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Goereesestraat Rotterdam NederlandBij het huren van deze kamer krijg je er een slaapkamer + een extra studeer/hobbykamer (6 m2) bij. Midden in het bruisende hart van Zuid ligt dit in 2020 geheel gerenoveerde appartement, voorzien van alle luxe faciliteiten zoals een combi-oven, douche, separaat bad en toilet. Het winkelcentrum Zuidplein is op 1 minuut afstand. Je hebt de metro en bus tot je beschikking, dus je bent in een mum van tijd bij universiteiten en hogescholen.

Je vind de Kamer aan de Goereesestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Goereesestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Goereesestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Goereesestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Goereesestraat in Rotterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goereesestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren