Goirkestraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Goirkestraat Tilburg NederlandHet appartement beschikt over een nieuwe badkamer (met nieuwe wasmachine), een nieuwe keuken (met inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven), een nieuwe badkamer, nieuw meubilair en nieuwe apparatuur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en geeft toegang tot een gezamenlijke achtertuin waar fietsen overdekt gestald kunnen worden en je beschikt over een eigen privé berging. Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar.

Je vind de Appartement aan de Goirkestraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Goirkestraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goirkestraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goirkestraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Goirkestraat in Tilburg

Prijs – 1365.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goirkestraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren