Goirkestraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Goirkestraat Tilburg NederlandINDELINGHet appartement wordt kaal opgeleverd en heeft een aantal kamers onder de grond, waaronder een ruime slaapkamer en een badkamer met apart toilet. Ze worden ook wel de bunkers genoemd wat dit appartement erg uniek maakt. Daarnaast beschikt het appartement op de begane grond over nog een extra kamer met badkamer.Het appartement heeft een oppervlakte van een respectievelijke 150m2 en beschikt over vele ramen. De woning ligt gelegen binnen de ring van Tilburg. Je bent binnen 5 min fietsafstand in het centrum.

Je vind de Appartement aan de Goirkestraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Goirkestraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goirkestraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goirkestraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Goirkestraat in Tilburg

Prijs – 1399.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 150

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goirkestraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren