Goltziusstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Goltziusstraat Venlo Nederland– Als inkomenseis werkende verhuurder de norm dat uw bruto maandinkomen minimaal gelijk te zijn aan driemaal de maandhuur;- Uw arbeidsovereenkomst moet minimaal een jaarcontract zijn;- Indien u zelfstandig ondernemer bent;- De waarborgsom bedraagt 2 maanden;- Huurovereenkomst wordt gesloten na goedkeuring van eigenaar.- Als inkomenseis hanteert de eigenaar de norm dat uw bruto maandinkomen minimaal gelijk moet zijn aan driemaal de maandhuur- Je arbeidsovereenkomst moet minimaal een jaar zijn- Als u zelfstandige bent, moet er een bankgarantie worden verstrekt- De huurovereenkomst is voor een minimale periode van 1 jaar- De borg is 2 maanden- Huurovereenkomst komt tot stand na akkoord opdrachtgever

Je vind de Appartement aan de Goltziusstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Goltziusstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goltziusstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goltziusstraat in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Goltziusstraat in Venlo

Prijs – 885.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goltziusstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren