Gorechtkade Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Gorechtkade Groningen NederlandIndeling: Gezamenlijk portiek, entree woning, ruime hal met toegang tot alle vertrekken, aan de voorzijde de woonkamer met veel lichtinval en zicht op de vijver, aan de achterzijde gelegen keuken met voorzieningen als koel-/vriescombinatie, separate vaatwasser en koken op gas, via de keuken naar de ruime achtertuin op het oosten, aan de achterzijde 2 ruime slaapkamers waarvan 1 master bedroom, aan de voorzijde de 3e werk/slaapkamer, in het midden van de woning de badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Gorechtkade Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Gorechtkade Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gorechtkade in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gorechtkade in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Gorechtkade in Groningen

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gorechtkade Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren