Gortestraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Gortestraat Leiden NederlandEntree met kleine garderobekast en meterkast. De zonnige, lichte woonkamer heeft een authentiek balkenplafond, houten vloer en open houten trap naar de eerste verdieping. Nieuwe keuken met voldoende kastruimte, koelkast, kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser. Een kleine bijkeuken van 1.5x2m. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de binnenplaats achter de woning.

Je vind de Huurwoning aan de Gortestraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Leiden aan de Gortestraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Gortestraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Gortestraat in Leiden – Klik hier

Details van Huis Gortestraat in Leiden

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gortestraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren