Goudastraat Wormerveer Nederland in Wormerveer via Huurflits

Goudastraat Wormerveer NederlandHandig vervoer, 5 minuten lopen van NS, 19 minuten van Amsterdam, 8 minuten van supermarkt, (verborgen).Hema.action.blokker en andere centra in de buurt, mooie omgeving, liefdesleven, netjes en schoon, liefs Rustig ben jij onze keuze.

Je vind de Huurwoning aan de Goudastraat Wormerveer Nederland  te Wormerveer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Wormerveer aan de Goudastraat Wormerveer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Wormerveer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Goudastraat in Wormerveer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Goudastraat in Wormerveer – Klik hier

Details van Huis Goudastraat in Wormerveer

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 120

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudastraat Wormerveer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren