Goudenregenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Goudenregenstraat DenHaag NederlandBeschrijvingLeuk 2 slaapkamer appartement te huur in de leuke en rustige ”Bomenbuurt” met fijn balkon op het zuidwesten. Centraal gelegen op de hoek met de Sportlaan/Goudenregenstraat, waar zich openbaar vervoer (bus/tram) bevindt. De Internationale School (ISH), internationale organisaties, winkels en de duinen en stranden van Kijkduin zijn nabij.Indeling:Entree gebouw, trap of lift naar de 2e verdieping;2e verdieping:Entree appartement, hal, toilet met fonteintje, woon-/eetkamer ensuite (voorkamer ca.7.05×4.10/2.15 en achterkamer ca.4.90×3.25) met inbouwkasten en toegang tot zonnig balkon (ca.3.45×1 .45) gelegen op het zuidwesten, moderne keuken met inbouwapparatuur, hoofdslaapkamer aan de achterzijde (ca.3.90x.3.20) met inbouwkast, 2e slaapkamer (ca.3.70×1.80) met inbouwkast, badkamer met ligbad, aparte douche , wastafel en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Goudenregenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Goudenregenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goudenregenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goudenregenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Goudenregenstraat in Den Haag

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudenregenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren