Goudenregenstraat in Den Haag via Esteon

GoudenregenstraatTe huur voor €1.775,- per maand: een 5-kamer appartement met een oppervlakte van 125m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Open haard, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €1.775,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Goudenregenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag – Klik hier

Details van Appartement te huur in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag

Prijs – 1775.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 125m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudenregenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren