Goudkruid Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Goudkruid Rotterdam NederlandGezellige woon- en slaapkamer in een rustige buurt. Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer, metro, bus en trein. Er is een klein winkelcentrum op loopafstand. Het centrum van Rotterdam ligt op ongeveer 15 minuten met de metro.Het huis is geen rookruimte.Eigen kamer in huisSlaapkamer: 19 m²Eigendom: 150 m²GemeubileerdRuimte voor 1 persoon

Je vind de Kamer aan de Goudkruid Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Goudkruid Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Goudkruid in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Goudkruid in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Goudkruid in Rotterdam

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudkruid Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren