Goudsbloemstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Goudsbloemstraat Leeuwarden NederlandAppartementen zijn voorzien van: Keuken met inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, spoelbak. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Laminaatvloer

Je vind de Appartement aan de Goudsbloemstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Goudsbloemstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goudsbloemdwarsstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goudsbloemdwarsstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Goudsbloemdwarsstraat in Leeuwarden

Prijs – 980.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudsbloemstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren