Goudse_Rijweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Goudse_Rijweg Rotterdam NederlandINDELING BEGONNEN GROND Entree via gesloten portiek op de begane grond. Eind dit jaar (2022) wordt het trappenhuis gerenoveerd. EERSTE VERDIEPING Entree in de woonkamer aan de voorzijde met open keuken in het midden van de woning. De keuken is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, oven/magnetron en keukenkastjes voor opbergruimte. Onder het keukenwerkblad is ruimte voor een vriezer. Vanuit de open keuken heeft u toegang tot de badkamer met douche, toilet, wastafel en spiegel en de twee slaapkamers. SLAAPKAMER I De eerste slaapkamer is gelegen aan de rechter achterzijde van de woning en is circa 7,84m² (2,80 x 2,80). Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon. SLAAPKAMER II De tweede slaapkamer bevindt zich aan de linkerachterzijde van de woning en is circa 5,6m² (3,5 x 1,60). Op het adres kunnen 2 personen uit een gezin zich inschrijven.

Je vind de Appartement aan de Goudse_Rijweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Goudse_Rijweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goudse Rijweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goudse Rijweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Goudse Rijweg in Rotterdam

Prijs – 1225.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudse_Rijweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren